Industribelægning med fokus på styrke og holdbarhed

Vi tager hånd om alt belægningsarbejde for industrikunder

Driver du en industrivirksomhed, hvor der er brug for at blive lavet en ny belægning? Så er du landet det rigtige sted. Hos Randers Anlæg ApS tilbyder vi nemlig alle former for belægningsarbejde for industrikunder. Med mere end 12 års erfaring og moderne maskiner til belægningsarbejde leverer vi holdbare og kvalitetsrige industribelægninger, der opfylder alle industriens krav og standarder.

Hvis du har brug for hjælp til at lave en ny industribelægning i Randers, Aarhus, Viborg eller et andet sted her i landsdelen, så kommer vi gerne ud og klarer det for dig. Vi tilbyder en service, der er helt i top, så du kan nyde godt af en effektiv proces og et tilfredsstillende resultat.

Derfor skal du vælge os til arbejdet

Industribelægninger er afgørende for sikkerheden og funktionaliteten i ethvert industriområde. Vores arbejde med brolægning for industrikunder sikrer en stor modstandsdygtighed over for tung trafik og andre former for belastning. Det gør vi ved at anvende materialer af høj kvalitet og moderne maskiner for at sikre langtidsholdbare resultater.

Vi tilbyder skræddersyede industribelægninger, der matcher dine specifikke behov. Uanset om du har brug for en ny belægning til et lager, en fabrik eller en logistikcenter, kan vi levere en løsning, der opfylder dine krav. Vores erfarne ansatte arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at projektet gennemføres til tiden og inden for budgettet.

Vil du have en pris på en industribelægning?
​Så kontakt os i dag

Hvis du ønsker at få en pris på netop den industribelægning, du har brug for, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi skræddersyer dig nemlig gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender mere til din opgave. Kontakt os derfor allerede i dag, og lad os hjælpe dig med en flot, funktionel og stærk industribelægning.

​Har du spørgsmål til ydelser eller ønsker et gratis tilbud?

Udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Frederik Shik Fischer

Randers Anlæg er et meget professionelt firma hvor kvaliteten altid er i orden! Ejeren Simon er god til at rådgive sine kunder og hans fokus på at udføre arbejdet efter kundes ønske er helt i top.

- Martin Kelstrup

Meget dygtig og professionel anlægsgartner.
Service helt i top.

- Frederik Shik Fischer

Hvis i har brug for et firma som er helt i øjenhøjde med sine kunder, så kontakt Simon fra Randers Anlæg.
​Jeg giver ham mine varmeste anbefalinger
.

​Firmanavn

​Randers Anlæg ApS 

Adresse

​Nyvangsvej 12
​​8900 Randers C

Telefon

31 31 34 3​1

Følg os på

001-facebook​​​​​ Faceb​​ook

​​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra Google og Facebook

grib chancen nu og få hjælp til dit byggeprojekt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt