FLISEBELÆGNING I ALLE STØRRELSER OG FORMER

Her hos Randers Anlæg ApS vil vi kunne være behjælpelige med flisebelægning og brolægning. Vi hører til i Randers nær Aarhus og Viborg, men vi servicerer også gerne kunder andre steder fra.

Vi er eksperter, når det kommer til at lave terrasser, stier og indkørsler, og vi sørger altid for at levere et flot og holdbart resultat, der lever op til dine ønsker.

Vi har mange års erfaring, og vi er i stand til at klare enhver opgave i alle former og størrelser.

Endelig skal det nævnes, at vi også laver trapper og stabile støttemure, hvorfor vi også er de helt rette at kontakte, såfremt du går og drømmer om en støttemur eller trapper i din have.​​

​HVAD KOSTER FLISEBELÆGNING?

​Har du brug for en kompetent brolægger til lægning af fliser, herunder blandt andet keramiske fliser, er vi i stand til at tilbyde dig et rigtig godt tilbud. Hvad det kommer til at koste dig afhænger naturligvis af den enkelte opgave, men vi garanterer dog yderst gode priser, så du, for en billig pris, kan få en helt ny have, der lever op til dine forventninger.

Vi er eksperter i al udendørs arbejde, så skal du bruge en kompetent fliselægger med mange års erfaring, er vi de helt rette at gå til. Vi sørger desuden altid for at indgå i tæt dialog med dig, så du bliver tilfreds med arbejdet.

RING TIL OS I DAG OG HØR MERE

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til flisebelægning, trapper eller støttemure, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os, så du kan høre mere allerede i dag.


Du kan enten vælge at ringe til os på telefon 31 31 34 31 eller skrive til os på e-mail mail@randersanlaeg.dk. Vi sidder klar til en snak med dig, så du kan få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

​Har du spørgsmål til ydelser eller ønsker et gratis tilbud?

Udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Frederik Shik Fischer

Randers Anlæg er et meget professionelt firma hvor kvaliteten altid er i orden! Ejeren Simon er god til at rådgive sine kunder og hans fokus på at udføre arbejdet efter kundes ønske er helt i top.

- Martin Kelstrup

Meget dygtig og professionel anlægsgartner.
Service helt i top.

- Frederik Shik Fischer

Hvis i har brug for et firma som er helt i øjenhøjde med sine kunder, så kontakt Simon fra Randers Anlæg.
​Jeg giver ham mine varmeste anbefalinger
.

​Firmanavn

​Randers Anlæg ApS 

Adresse

​Nyvangsvej 12
​​8900 Randers C

Telefon

31 31 34 3​1

Følg os på

001-facebook​​​​​ Faceb​​ook

​​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra Google og Facebook

grib chancen nu og få hjælp til dit byggeprojekt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt