​Skal du bruge en professionel brolægger?

Kunne du tænke dig at få lagt en flot belægning i din indkørsel, på din terrasse eller på parkeringspladsen rundt omkring din erhvervsbygning? Så er du kommet til det helt rette brolæggerfirma. 

Hos Randers Anlæg ApS finder du en dygtig brolægger med mange års erfaring, som både løser opgaver for private såvel som erhverv i Randers, Viborg, Aarhus og andre omkringliggende områder.

Hvilke belægningsopgaver kan vi løse?

Vores brolægger kan løse mange forskellige belægningsopgaver med et flot og holdbart resultat. 

Det kan bl.a. være:​

​Vi har desuden de rette maskiner og det rette mandskab til at udføre gravearbejde i forbindelse med din belægning, hvilket betyder, at vi kan varetage alle dele af opgaven. Du slipper dermed for at have kontakt til flere forskellige firmaer, når du skal have udført belægningsarbejde.

Hvad koster brolægning?

Vores priser på brolægning afhænger i høj grad af, hvad det konkret er for en opgave, vores brolægger skal hjælpe dig med. Prisen afhænger blandt andet af, hvor omfattende opgaven er, hvor lang tid den kommer til at tage, og hvilke materialer vi skal bruge.

Du kan dog altid forvente at få en billig pris, når du lader vores brolægger varetage din opgave, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til dine ønsker og behov, så du på forhånd ved, hvor meget opgaven kommer til at koste dig.

Kontakt vores brolægger og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, har du nogle spørgsmål, eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så kontakt os allerede i dag på telefon 31 31 34 31 eller e-mail mail@randersanlaeg.dk.

Vi står også til rådighed, hvis du har brug for rådgivning eller vejledning i forbindelse med valg af materialer eller i forbindelse med mulige løsninger.​

Har du spørgsmål til ydelser eller ønsker et gratis tilbud?

Udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra Google og Facebook

Bliv kontaktet - vi ringer dig op!

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt