ANLÆGNING AF GRÆSPLÆNE udføres

Trænger græsplænen til en kærlig hånd, en reparation eller ønsker du en ny græsplæne? Så står vi klar til at hjælpe hos Randers Anlæg ApS. Vi har 12 års erfaring i branchen, hvorfor vi kan hjælpe med alt inden for anlægsgartneri og vedligehold.

Omlægning af gamle plæner og anlæggelse af nye er et af vores specialer – uanset om det er i villahaven, i firmahaven eller i parker, er vi klar til opgaven.

Vores firma er beliggende i Randers, men vi hjælper både private og erhvervskunder i Aarhus, Viborg og omegn med anlægning af græsplæne. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os.

​Bestil gratis tilbud

​Smukke løsninger og kvalitet i fokus

Vi laver flotte og anvendelige græsplæner til dagligdagens behov men også til parker og større områder. Skal haven fornyes med bede eller praktiske elementer, har vi en lang række forslag til smukke løsninger. Fra stenbedet og højbedet i træ til klatrestativet, brændeskuret og havebænken.​​ 

Når du vælger os til at stå for anlægning af græsplæne, kan du være sikker på at få et resultat i højeste kvalitet. Uanset om det er hele haven, der skal forvandles, eller blot enkelte dele der skal ændres, lægger vi vægt på at skabe en flot og gennemtænkt løsning, som giver sammenhæng og glæde. ​​

​SE UDFØRTE PROJEKTER HERUNDER​

Hør mere om vores priser anlægning af græsplæne

Skal vi hjælpe dig med en opgave til en billig pris eller har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står altid klar med kompetent hjælp og rådgivning og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 31 31 34 31 eller du kan sende en mail til mail@randersanlaeg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

​Har du spørgsmål til ydelser eller ønsker et gratis tilbud?

Udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Frederik Shik Fischer

Randers Anlæg er et meget professionelt firma hvor kvaliteten altid er i orden! Ejeren Simon er god til at rådgive sine kunder og hans fokus på at udføre arbejdet efter kundes ønske er helt i top.

- Martin Kelstrup

Meget dygtig og professionel anlægsgartner.
Service helt i top.

- Frederik Shik Fischer

Hvis i har brug for et firma som er helt i øjenhøjde med sine kunder, så kontakt Simon fra Randers Anlæg.
​Jeg giver ham mine varmeste anbefalinger
.

​Firmanavn

​Randers Anlæg ApS 

Adresse

​Nyvangsvej 12
​​8900 Randers C

Telefon

31 31 34 3​1

Følg os på

001-facebook​​​​​ Faceb​​ook

​​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra Google og Facebook

grib chancen nu og få hjælp til dit byggeprojekt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt