Skab din drømmehave med den rigtige beplantning

Beplantning med blomster, buske og træer

Ønsker du en have, der er både betagende og unik?

Så er en beplantning fra Randers Anlæg svaret for dig. Her er vi nemlig specialister i at beplante haver med de smukkeste blomster, buske og træer, der perfekt matcher din grunds eksisterende forhold. Vores ekspertise indenfor planters anvendelsesområder og leveforhold er din garanti for en harmonisk og funktionel beplantning.

Her skaber vi smukke haver for både husejeren, boligforeningen og virksomheden, og med tilfredse kunder fra både Aarhus, Randers og Viborg tør vi godt stå inde for et resultat udover det sædvanlige.

Lad os tage forbeholdene – så drømmer du

Skal dine gæster blive mødt af et imponerende og velplejet indgangsparti, eller foretrækker du en skøn gårdhave og smukke blomsterbede, som din familie kan nyde godt af?

Alle har deres unikke drømmehave, og derfor tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker samt livsstil. Herudover tager vi også forbehold for den eksisterende beplantning, de omkringliggende bygninger og grundens beliggenhed.

For bare rolig: Vi skaber betagende haver på både skråninger og i skel.

Her stræber vi nemlig altid efter at udnytte de unikke kvaliteter, der kendetegner din have, som vores fundament for at skabe en have, der perfekt matcher både dets omgivelser såvel som dine personlige præferencer.

Derfor tilbyder vi personlige konsultationer, hvor vi kommer hjem til din adresse og går en tur i haven sammen med dig. Lad os diskutere dine idéer og sammen skabe din perfekte have.

Lad os drøfte dine idéer

Længes du efter at drøfte dine idéer og planer? Eller ønsker du at vide mere om vores skræddersyede tilbud og fabelagtige priser? Brug vores prisberegner og få et overblik over prisen på en professional opsætning af en ny hæk uanset størrelse eller type.

Så kontakt vores firma allerede i dag og lad os sammen skabe din drømmehave fuld af liv, latter og farve. For det er utroligt, hvad den rigtige beplantning kan gøre. 

​SE UDFØRTE PROJEKTER HERUNDER​

Kontakt os allerede i dag

Vi udnytter de kvaliteter, der kendetegner din have som udgangspunkt for at skabe kreative løsninger, der gør din have til noget helt specielt. 

Vi kommer gerne hjem til din adresse og går en tur med dig i din have, hvor vi taler om dine ideer, og vi kan komme med ideer og forslag.​​

​Har du spørgsmål til ydelser eller ønsker et gratis tilbud?

Udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Frederik Shik Fischer

Randers Anlæg er et meget professionelt firma hvor kvaliteten altid er i orden! Ejeren Simon er god til at rådgive sine kunder og hans fokus på at udføre arbejdet efter kundes ønske er helt i top.

- Martin Kelstrup

Meget dygtig og professionel anlægsgartner.
Service helt i top.

- Frederik Shik Fischer

Hvis i har brug for et firma som er helt i øjenhøjde med sine kunder, så kontakt Simon fra Randers Anlæg.
​Jeg giver ham mine varmeste anbefalinger
.

​Firmanavn

​Randers Anlæg ApS 

Adresse

​Nyvangsvej 12
​​8900 Randers C

Telefon

31 31 34 3​1

Følg os på

001-facebook​​​​​ Faceb​​ook

​​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra Google og Facebook

grib chancen nu og få hjælp til dit byggeprojekt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt