Lægning af terrasse i tæt samarbejde med dig

Har du brug for hjælp til lægning af terrasse, er vi her hos Randers Anlæg ApS uden tvivl de helt rette at gå til.

Vi er nemlig eksperter, såfremt du drømmer om en ny terrasse til din have. Vi hører til i Randers nær Aarhus og Viborg, men vi servicerer også gerne kunder andre steder fra.

Det er meget vigtigt for os at inddrage dig i hele processen, hvorfor vi til hver en tid sørger for at indgå i tæt dialog med dig om selve havetegningen. Vi er desuden i stand til at give dig den nødvendige rådgivning i forbindelse med lægning af terrasse, så du kan få lige netop det resultat, du går og drømmer om.

Hvad koster lægning af terrasse?

Vi har mange års erfaring, når det kommer til opbygning og lægning af terrasse, hvad end der er tale om en terrasse i sten eller fliser. Hvad det helt præcis kommer til at koste dig afhænger selvfølgelig af opgavens omfang, men vi lover dig et rigtig godt tilbud, så du kan få lavet en ny terrasse til en billig pris. Brug vores prisberegner og få et overblik over prisen på lægning af terrasse uanset størrelse eller materiale.

Vi vil desuden kunne hjælpe dig i forhold til beplantning, vedligehold, græsplæner, indkørsler, stier, terrasser og hegn - og her tilbyder vi naturligvis også attraktive priser.​

​SE UDFØRTE PROJEKTER HERUNDER​

RING TIL OS for mere information

Men hvad koster en ny terrasse så? Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde lige netop dig, hvad end du har brug for hjælp til lægning af terrasse eller andre opgaver inden for anlægsgartneri, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 31 31 34 31eller skrive til os på e-mail mail@randersanlaeg.dk. Vi kan både være behjælpelige for private og erhvervskunder.​

​Har du spørgsmål til ydelser eller ønsker et gratis tilbud?

Udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Frederik Shik Fischer

Randers Anlæg er et meget professionelt firma hvor kvaliteten altid er i orden! Ejeren Simon er god til at rådgive sine kunder og hans fokus på at udføre arbejdet efter kundes ønske er helt i top.

- Martin Kelstrup

Meget dygtig og professionel anlægsgartner.
Service helt i top.

- Frederik Shik Fischer

Hvis i har brug for et firma som er helt i øjenhøjde med sine kunder, så kontakt Simon fra Randers Anlæg.
​Jeg giver ham mine varmeste anbefalinger
.

​Firmanavn

​Randers Anlæg ApS 

Adresse

​Nyvangsvej 12
​​8900 Randers C

Telefon

31 31 34 3​1

Følg os på

001-facebook​​​​​ Faceb​​ook

​​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra Google og Facebook

grib chancen nu og få hjælp til dit byggeprojekt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt