Havedesign

​Giv din have et helt nyt look​

ad en professionel anlægsgartner hjælpe dig med at udleve dine havedrømme. Hos Randers Anlæg ApS laver vi alt i haver, lige fra anlægning af have og omlægning til mindre ændringer og pleje af eksisterende beplantninger. Uanset om du skal have hjælp til en større opgave eller fast haveservice, så kan vi hjælpe.

Vi laver havedesign, flisebelægning, bygger støttemur, nye haver og meget mere i Randers, Aarhus, Viborg og omegn.

Et samarbejde om dit nye havedesign

Vi sørger for, at jeres drømmehave bliver til virkelighed. Det gælder både, hvis du har masser af haveidéer til indretning og udformning, men også hvis du ønsker vores rådgivning i forbindelse med havedesign. Her på siden kan du se nogle af vores tidligere projekter og lade dig inspirere.

Vores anlægsgartner kommer desuden gerne hjem til dig og går en tur med dig i din have, hvor vi taler om dine ideer og vi kan komme med ideer og forslag. 

Derfor skal du vælge Randers Anlæg ApS til din vinterservice:

Hos Randers Anlæg ApS vægter vi høj service og kvalitet. Vi forstår vigtigheden af at holde dine arealer sikre og tilgængelige, selv når vinteren viser sig fra sin mest udfordrende side.

Hos os får du:

  • ​Professionel og effektiv snerydning og saltning.
  • Fleksible løsninger tilpasset dine specifikke behov.
  • ​Pålidelig service, så du kan føle dig tryg gennem hele vinteren.
  • Moderne udstyr og metoder, der sikrer hurtig og effektiv behandling af dine udearealer.

Hvilken have drømmer du om?

Måske skal det være en have uden græsplæne? Det er næsten utænkeligt, men i mange tilfælde kan plænen udskiftes med et plantedække med en bund af fliser, bark, flis eller sten med et smukt resultat.

Det kunne også være et fritstående espalier med stedsegrønne buske og højbede, som kan være med til at skabe en frodig have med mange rum, og hvor kravene til vedligeholdelse samtidig er få.

Få professionel rådgivning fra start

Ikke to haver er ens, og vi lægger vægt på at udnytte de kvaliteter, der adskiller den ene have fra den anden. En have, stor eller lille, skulle gerne blive et udtryk for ejerens smag, økonomi og lyst til mere eller mindre havearbejde.

Når vi anlægger en have, eller rådgiver om hvordan det kan gøres, bruger vi de eksisterende beplantninger og udnytter de kvaliteter, der kendetegner din have, som udgangspunkt for at skabe kreative løsninger, der gør din have til noget helt specielt. 

​SE UDFØRTE PROJEKTER HERUNDER​

Få en uforpligtende samtale om
havedesign og anlægning af have

Er du i tvivl om, hvad dine muligheder er, eller har du spørgsmål til vores priser og ydelser? Så kontakt os gerne med det samme. Vi tilbyder altid en uforpligtende samtale om havedesign med udgangspunkt i dit konkrete projekt. Derefter vil vi kunne udarbejde et tilbud på det anlægsarbejde, der skal udføres. Henvend dig via kontaktformularen i højre side, kontakt os på telefon 31 31 34 31 eller e-mail mail@randersanlaeg.dk. Så kan vi komme i gang med havedesign af din drømmehave. 

​Har du spørgsmål til ydelser eller ønsker et gratis tilbud?

Udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Frederik Shik Fischer

Randers Anlæg er et meget professionelt firma hvor kvaliteten altid er i orden! Ejeren Simon er god til at rådgive sine kunder og hans fokus på at udføre arbejdet efter kundes ønske er helt i top.

- Martin Kelstrup

Meget dygtig og professionel anlægsgartner.
Service helt i top.

- Frederik Shik Fischer

Hvis i har brug for et firma som er helt i øjenhøjde med sine kunder, så kontakt Simon fra Randers Anlæg.
​Jeg giver ham mine varmeste anbefalinger
.

​Firmanavn

​Randers Anlæg ApS 

Adresse

​Nyvangsvej 12
​​8900 Randers C

Telefon

31 31 34 3​1

Følg os på

001-facebook​​​​​ Faceb​​ook

​​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra Google og Facebook

grib chancen nu og få hjælp til dit byggeprojekt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt