​Professionelt entreprenørarbejde af erfarne entreprenører

Entreprenørarbejde i alle størrelser

Er du på udkig efter erfarne og dygtige entreprenører i Århus, Randers, Viborg eller omegn? Så er Randers Anlæg ApS svaret for dig.

Vi er en anlægsgartner og entreprenørfirma, der hjælper dig med alt fra havedesign og anlæggelsen af en ny indkørsel til forskellige former for grave- og håndværkerarbejde.

Vi udfører opgaver for både private og erhvervskunder, og med vores mange års erfaring indenfor entreprenørarbejde løser vi både store og små opgaver med samme ubestridelige kvalitet.  

Hvad tilbyder vi som entreprenører?

Som entreprenører tilbyder vi en bred vifte af tjenester, herunder udgravning til kloakering, søer, veje, parkeringspladser, kabler, byggeri, anlæggelse af terrasser, planering af haver, belægning og haveanlæg.

Uanset det ønskede entreprenørarbejde udfører vi selvfølgelig hver eneste opgave med samme høje standarder, så du er garanteret et resultat, der er både flot og holdbart.

Her forstår vi desuden vigtigheden ved det gode samarbejde, og vi stræber derfor altid efter at skabe en fuld forståelse igennem den gode dialog. Derfor starter vores entreprenører hver en opgave med en dybdegående samtale med dig, så vi kan undgå besværlige og dyre misforståelser.

Vores mål er at skabe præcis det resultat, som du har gået og drømt om. 

Fortæl os om dit projekt

Har du brug for lidt hjælp til din haveentreprise eller måske en udgravning i forbindelse med et byggeprojekt? Så står vi klar til at bruge vores mange års erfaring og brede kompetencer til at klare dit entreprenørarbejde.

Kontakt os allerede i dag for mere information om vores kompetencer, priser, eller muligheden for et skræddersyet tilbud.

Vi kommer nemlig gerne forbi til en uforpligtende samtale om dine behov og ønsker.

Lad os tage hånd om dine entreprenørbehov og levere løsninger udover dine forventninger.

​SE UDFØRTE PROJEKTER HERUNDER​

Kontakt vores entreprenør og
​indhent et uforpligtende tilbud

Har du brug for professionel hjælp til en haveentreprise eller udgravning i forbindelse med et byggeprojekt? Uanset hvad står vi klar til at hjælpe dig med vores mangeårige erfaring og brede kompetencer. Du skal bare ringe til os på telefon 31 31 34 31 eller skrive til vores e-mail mail@randersanlaeg.dk for at høre mere om vores priser eller for at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kommer gerne forbi dig til en uforpligtende besigtigelse og en snak omkring dine behov og ønsker til det færdige resultat. 

​Har du spørgsmål til ydelser eller ønsker et gratis tilbud?

Udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Frederik Shik Fischer

Randers Anlæg er et meget professionelt firma hvor kvaliteten altid er i orden! Ejeren Simon er god til at rådgive sine kunder og hans fokus på at udføre arbejdet efter kundes ønske er helt i top.

- Martin Kelstrup

Meget dygtig og professionel anlægsgartner.
Service helt i top.

- Frederik Shik Fischer

Hvis i har brug for et firma som er helt i øjenhøjde med sine kunder, så kontakt Simon fra Randers Anlæg.
​Jeg giver ham mine varmeste anbefalinger
.

​Firmanavn

​Randers Anlæg ApS 

Adresse

​Nyvangsvej 12
​​8900 Randers C

Telefon

31 31 34 3​1

Følg os på

001-facebook​​​​​ Faceb​​ook

​​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra Google og Facebook

grib chancen nu og få hjælp til dit byggeprojekt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt