Glatførebekæmpelse​

Har I brug for glatførebekæmpelse såsom snerydning og saltning af veje? Hos Randers Anlæg tilbyder vi glatførebekæmpelse for private, erhverv, institutioner og boligselskaber. Vi udfører snerydning og saltning af veje og andre arealer for kunder i blandt andet Randers, Aarhus og Silkeborg samt mange andre steder.

Snerydning og saltning af veje i en skræddersyet aftale

Snerydning og saltning af veje kan være ressourcekrævende, fordi der skal være medarbejdere, som har tilkaldevagt, og fordi det kræver ordentlige maskiner, hvis der er tale om større arealer.

Vi laver alt inden for anlægsgartneri og vedligeholdelse, og vi varetager også gerne glatførebekæmpelse, som lever op til vintervedligeholdelsesloven, og som lever op til jeres særlige ønsker.​

I kan vælge forskellige former for snerydning og saltning af veje, parkeringspladser med videre. Vi kan komme dagligt, når der er behov, eller vi kan komme i weekenden. Vi tilbyder glatførebekæmpelse, som bliver skræddersyet til jeres behov, således I ikke selv skal afsætte mandskab, maskiner og ressourcer.

Få et uforpligtende tilbud på glatførebekæmpelse

Kontakt os gerne for at få en snak om, hvad vi kan tilbyde inden for glatførebekæmpelse. Vi kommer gerne med råd og vejledning, hvis det er nyt for jer med en ekstern leverandør. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på snerydning og saltning af veje.

Du kan ringe til os på telefon 31 31 34 31 for at aftale nærmere eller for at få mere at vide. Eller du kan skrive til os på e-mail mail@randersanlaeg.dk.​

Har du spørgsmål til ydelser eller ønsker et gratis tilbud?

Udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra Google og Facebook

Bliv kontaktet - vi ringer dig op!

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt